World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

პიტნის ჩაი

პიტნის ჩაი

შემადგენლობა

  • მწვანე ჩაი - 1 ს/კ
  • პი ტნა - 3 კონა (ახალი)
  • შავი მოც ხარის ფოთლები - 3-4 ფოთოლი
  • ჟოლოს ფოთლები - 3-4 ცალი

მომზადება

ეს ჩაი ძალიან სასიამოვნო დასალევია, როგორც ცხელი ასვე ცივი.
ჩაიში შესაძლებელია როგორც ახალი ასევე ხმელი ფოთლების გამოყენება. სასურველია ახალი ფოთლებისგან მოვამზადოთ.
ჩავასხათ ჩაი
ჩვენ გვჭირდება კერამიკული ჩაიდანი. გამოვავლოთ ჩაიდანი მდუღარე წყლით.
ჩავასხათ ჩაი
ჩაიდნის ფსკერზე ჩავყაროთ 1 ს/კ მწვანე ჩაი დავასხათ 100 მლ წყალი და გავაჩეროთ 3 წუთი.
ამის მერე დავამატოთ შავი მოცხარის და ჟოლოს ფოთლები. დავასხათ მდუღარე წყალი, დავახუროთ ჩაიდანს თავსახური, შევახვიოთ პირსახოცში და გადავდგათ 15-20 წუთით.
ჩავასხათ ჩაი
გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1234 : პიტნის ჩაი ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1234 : ჰნმყნვ ხგნ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1234 : hnmynv xgn
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1234 : pitnis Cai
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1234 : gbnybc xfb
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!