World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

ნამცხვარი "ვარშავა"

ნამცხვარი "ვარშავა"

შემადგენლობა

  • ცომი:
  • კარაქი - 100 გრ
  • კვერცხის გული - 1 ცალი
  • ფქვილი - 170 გრ
  • შაქრის პუდრა - 65 გრ
  • გულსართი:
  • ფქვილი - 30 გრ
  • თხ ილი - 90 გრ
  • საქარი - 185 გრ
  • კვერცხის ცილა - 2 ცალი

მომზადება

არა მგონია ბევრს ახსოვდეს ეს ნამცხვარი. ძალიან უცხო ნამცხვარია.ის ძალიან უხდება ყავას, როგორც სხვა თხილის ნამცხვარი.
ამ ნამცხვარში შესაძლებელია ნებისმიერი თხილის გამოყენება. ასვე შეიძლება ერთი ხილის ფენის დამატება.(ხილის ფენა წავისვათ ცომზე და ზემოდან უკვე დავადოთ ათქვეფილი ცილის მასა. მურაბის ფენის გამოყენება არ არის სასურველი. გულსართი უნდა იყოს სქელი.
ჩვენ მოვამზადოთ მხოლოდ ათქვეფილი ცილის ფენით.
ამ რეცეპტისგან გამოდის 10 ნაჭერი.
მოვამზადოთ ფხვიერი ცომი.
დარბილებული კარაქი, შაქრის პუდრა და კვერცხის გული ავურიოთ ერთმანეთში, უნდა მივიღოთ კრემისებური მასა. დავამატოთ ფქვილი და ჩკარა მოვზილოთ ცომი.
გავაბრტყელოთ 19x25 სმ ზომაზე.
გავაბრტყელოთ ცომი
სინზე(ჟარონაზე) დავაფინოთ პერგამენტის ქაღალდი
შევდგათ მაცივარში ნახევარი საათით და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 12 წუთის განმავლობაში. ცომის ფენა უნდა გამოცხვეს ოღონდ არ უნდა მიიღოს ოქროსფერი.
თხილი მოვხალოთ და მოვაშოროთ კანი.
წვრილად დავჭრათ ბლენდერში.
დავფქვათ თხილი
დავფქვათ თხილი
შევურიოთ დაჭრილი თხილი შაქარს.
ავთქვიფოთ ცილა
კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მყარ ქაფამდე.
ავთქვიფოთ ცილა
დავამატოთ შაქარი არეული თხილში
და ფრთხილად ავურიოთ.
დავამატოთ ფქვილი და ისევ ფრთხილად ავურიოთ.
ავთქვიფოთ ცილა
ათქვეფილი ცილა გავანაწილოთ გამომცხვარ ცომის ფენაზე.
ავთქვიფოთ ცილა
გამოვაცხოთ 160 გრადუსზე 25 წუთის განმავლობაში.
ავთქვიფოთ ცილა
დავჭრათ ნაჭრებად სანამ ცხელი იქნება. ჩამოვაჭრათ უსწორმასწორო გვერდები.
ავთქვიფოთ ცილა
გავაცეროთ 2 საათი და მივირთვათ.
გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1229 : ნამცხვარი "ვარშავა" ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1229 : ყგბ][დგჯნ "დგჯიგდგ"
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1229 : ygb][dgjn "dgjigdg"
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1229 : namcxvari "varSava"
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1229 : yfvwхdfhb "dfhifdf"
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!