World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

საშობაო პეჩენია

საშობაო პეჩენია

შემადგენლობა

  • შაქარი - 100 გრ
  • თა ფლი - 165 გრ
  • ჯანჯაფილი(имбирь)- 1,5 ჩ/კ
  • დარ იჩინი - 1 ჩ/კ
  • მიხაკი - 1 ჩ/კ
  • სოდა - 2 ჩ/კ
  • კარაქი - 125 გრ
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • ფქვილი - 525 გრ
  • მინანქარი:
  • კვერცხის ცილა - 1 ცალი
  • შაქარი - 150 გრ

მომზადება

ქვაბში ჩავყაროთ შაქარი,დარიჩინი, მიხაკი,ჯანჯაფილი(имбирь), ჩავასხათ თაფლი და დავდგათ ცეცხლზე და ავადუღოთ.
ცომი
როგორც კი ადუღდება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავაყაროთ სოდა და კარგად ავურიოთ. სითხე აქაფდება.
მანდვე ქვაბში ჩავდოთ კუბიკებად დაჭრილი კარაქი და ავურიოთ, სანამ არ გადნება. დავამატოთ კვერცხი და ფქვილი და მოვზილოთ წელვადი ცომი.
ცომი
ცომი გავყოთ 2 ნაწილად. ერთი ნაწილი გავახვიოთ პარკში და გადავდოთ გვერდზე სანამ მოვამზადებთ ერთ ნაწილს. მეორე ნაწილი გავაბრტყელოთ 0,5 სმ ზომაზე და გამოვჭრათ ფორმები. თუ თქვენ აპირებთ ამ პეჩენიების ჩამოკიდებას ნაძვისხეზე ფორმებს თავიდანვე გავუკეთოთ ნახვრეტები ლენტის გასაყრელად.
ცომი
ფორმები გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე 12-14 წუთის განმავლობაში. ცომის მეორე ნაწილისგანაც გავაკეთოთ ფორმები და გამოვაცხოთ.
სანამ პეჩენია ცხვება , მოვამზადოთ მინანქარი. ავთქვიფოთ კვერცხის ცილა , ნელ- ნელა დავამატოთ შაქარის პუდრა და გავაგრძელოთ ათქვეფა.
მინანქარი
მიღებული მასა ჩავდოთ პარკში მოვაჭრათ კუთხე და მოვხატოთ გამომცხვარი და გაციებული პეჩენიები.
საშობაო პეჩენია
საშობაო პეჩენია
გემრიელად მიირთვით! გილოცავთ დამდეგ ახალ წელს!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1163 : საშობაო პეჩენია ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1163 : ვგიკ.გკ ჰტხტყნგ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1163 : vgik.gk htxtyng
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1163 : saSobao peCenia
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1163 : cfij,fj gtxtybf
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!