World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

წიწიბურას ბლინები

წიწიბურას ბლინები

შემადგენლობა

  • ფქვილი - 125 გრ
  • რძე - 500 გრ
  • შაქარი - 30 გრ
  • კარაქი - 50 გრ
  • წიწიბურას ფქვილი - 125 გრ
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • მარილი - 1/2 ჩ/კ

მომზადება

წიწიბურას ბლინებს უხდება ბევრნაირი შიგთავსი- დამარილებული თევზი,კვერცხი,ყველი. ბლინები მუქი ფერის გამოდის და გემოც განსხვავებული აკვს ჩვეულებრივი ბლინებისგან.
გავცრათ ორივე ფქვილი ჯამში.
დავამატოთ რძე და ჩქარა ავურიოთ,კარგად რომ გაიხსნას ფქვილი. დავამატოთ 100მლ ცხელი წყალი, ავურიოთ,შემდეგ დავამატოთ კვერცხი , მარილი და შაქარი. ისევ კარგად ავურიოთ.
გავადნოთ კარაქი და დავამატოთ ცომში. ცომი გამოვა თხელი და ერთგვაროვანი. გავაჩეროთ ცომი 30 წუთი.
გაცხელებულ ტაფაზე დავასხათ ცომი , გავანაწილოთ და შევბრაწოთ.
ბლინები შევწვათ მაღალ ცეცხლზე ორივე მხრიდან.
გემრიელად მიირთვით!
.
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1162 : წიწიბურას ბლინები ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1162 : ონონ.ეჯგვ .ლნყტ.ნ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1162 : onon.ejgv .lnyt.n
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1162 : wiwiburas blinebi
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1162 : obob,ehfc ,kbyt,b
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!