ბლინები

შემადგენლობა
- მაწონი - 500 მლ
- შაქარი - 100 გრ
- კარაქი - 40 გრ
- ფქვილი - 160-180 გრ
- ვანილი - გემოვნებით
- მარილი - 1/4 ჩ.კ
- წყ ალი - 500 მლ (მდუღარე)
- კვერცხი - 3 ცალი
- ცოდა - 1/2 ჩ.კ
მომზადება
ამ უადვილესი რეცეპტით გამოდის თხელი ტკბილი ბლინები.
3 კვერცხი, მარილი და შაქარი ავთქვიფოთ. დავამატოთ 250 მლ მაწონი, ჩავასხათ ნახევარი ლიტრა მდუღარე წყალი და კარგად ავთქვიფოთ. დავამატოთ ფქვილი, ავურიოთ.(უნდა გამოვიდეს არაჟნის კონსისტენციის ცომი).
ნელ-ნელა ჩავასხათ დარჩენილი მაწონი და ავთქვიფოთ. ცომი უნდა გამოვიდეს თხელი.

შევწვათ ბლინები კარაქზე.


გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1147 : ბლინები ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1147 : .ლნყტ.ნ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1147 : .lnyt.n
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1147 : blinebi
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1147 : ,kbyt,b
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1147 : .lnyt.n
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1147 : blinebi
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1147 : ,kbyt,b