კომბოსტოს მწნილი

შემადგენლობა
მომზადება
ვიწყებთ ყველაზე რთული პროცესიდან - ვჭრით კომბოსტოს.

გავხეხოთ სტაფილო მსხვილ სახეხზე.

ქვაბში ფენებად ჩავაწყოთ კომბოსტო და სტაფილო.

შიგადაშიგ ფენებს შორის ჩავაწყოთ დაჭყლეტილი ნიორი და ბოლოს ყველაფერი კარგად დავპრესოთ.
მოვამზადოტ მარინადი: ამისათვის 1 ლიტრ მდუღარე წყალში ვურევთ ძმარს, ზეთს , მარილს და შაქარს.

ვურევთ სრულ გადნობამდე.
დავასხათ მარინადი კომბოსტოს ისე, რომ სრულად დაიფაროს.

დავახუროთ თავსახური და 2 დღით დავდგათ ოთახის ტემპერატურაზე.

ბოლოს გამზადებული კომბოსტო მოვათავსოთ ქილებში და შევინახოთ მაცივარში.
გემრიელად მიირთვიტ!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1134 : კომბოსტოს მწნილი ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1134 : რკბ.კვმკვ ბოყნლნ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1134 : rkb.kvmkv boynln
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1134 : kombostos mwnili
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1134 : rjv,jcnjc voybkb
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1134 : rkb.kvmkv boynln
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1134 : kombostos mwnili
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1134 : rjv,jcnjc voybkb