World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

კეკსები არაჟნით და შტოშით

კეკსები არაჟნით და შტოშით

შემადგენლობა

  • კვერცხი - 2 ცალი
  • შაქარი - 75 გრ
  • არაჟანი - 100 გრ
  • ფქვილი - 125 გრ
  • სოდა - 1/4 ჩ/კ
  • შტ ოში - 100 გრ (კლუკვა)
  • კარაქი - 20 გრ (წასასმელად)

მომზადება

ეს კეკსები ნაკლებად კალორიულია, ამასთანავე ძალიან გემრიელი.
ამ ინგრედიენტებისგან გამოდის საშუალო ზომის 8 ცალი.
1 კვერცხი და 1 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 75 გრ შაქართან ერთად, ისე რომ გამოვიდეს სქელი თეთრი მასა.
ათქვეფილი კვერცხი
დავამატოთ 100 გრ
არაჟანი და ავურიოთ.
ათქვეფილი კვერცხი
დავაყაროთ ფქვილი 125 გრ და ავურიოთ.
ათქვეფილი კვერცხი არაჟნით
ფქვილში ჩავყაროთ 1/4 ჩაის კოვზი სოდა.
დავამატოთ 100 გრ შტოში.
ცომში ჩავყაროთ შტოში
ფორმებს წავუსვათ კარაქი და ცომი ჩავდოთ ფორმებში.
გამოვაცხოთ 15-20 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე.
გამომცხვარ კეკსებს წავუსვათ კარაქი
კეკსები არაჟნით და შტოშით
და დავაყაროთ შაქრის პუდრა.
კეკსები არაჟნით და შტოშით
გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1111 : კეკსები არაჟნით და შტოშით ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1111 : რტრვტ.ნ გჯგ’ყნფ ;გ იმკინფ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1111 : rtrvt.n gjg'ynf ;g imkinf
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1111 : keksebi araJniT da StoSiT
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1111 : rtrct,b fhf;ybs lf injibs
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!