World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

თევზი ტომატის სოუსში

თევზი ტომატის სოუსში

შემადგენლობა

მომზადება

ხეკი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად.
დაჭრილი თევზი
სტაფილო დავჭრათ მრგვალ და თხელ ნაჭრებად.
დაჭრილი სტაფილო
ხახვი ასევე დავჭრათ რგოლებად. ხახვი და სტაფილო შევწვათ ზეთში.
დაჭრილი ხახვი და სტაფილო
როცა ბოსტნეული მზად იქნება ერთი ნაწილი დავტოვოთ ტაფაზე და მეორე გადავდოთ.
თევზს დავაყაროთ მარილი ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ სხვა ტაფაზე მაღალ ცეცხლზე.
თევზი ფქვილში
ორივე მხრიდან შევბრაწოთ.
შემწვარი თევზი
როცა შეიბრაწება გადავდოთ თევზი მეორე ტაფაში, სადაც გვაქვს შებრაწული სტაფილო და ხახვი.
შემწვარი თევზი ბოსტნეულით
ზემოდან დავადოთ ბოსტნეულის მეორე ნაწილი, რომელიც გადავდეთ.
მოვამზადოთ ტომატის სოუსი: ტომატის წვენში ჩავჭყლიტოთ ნიორი, დავამატოთ წიწაკა, მარილი, ხმელი კამა, შაქარი.
ტომატის სოუსი სუნელებით
კარგად ავურიოთ და დავასხათ თევზს.
თევზი ტომატის სოუსში
დავაფაროთ თავსახური და მოვშუშოთ 40 წუთის განმავლობაში.
გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1088 : თევზი ტომატის სოუსში ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1088 : ფტდპნ მკბგმნვ ვკევინ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1088 : ftdpn mkbgmnv vkevin
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1088 : Tevzi tomatis sousSi
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1088 : stdpb njvfnbc cjecib
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!