World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

წიწიბურას ნამცხვარი

წიწიბურას ნამცხვარი

შემადგენლობა

  • კარაქი - 200 გრ
  • კვერცხის გული - 5 ცალი
  • ცილა - 5 ცალი
  • ხაჭო - 400 გრ ( 5-9%)
  • შაქარი - 300 გრ
  • წიწიბურას ფქვილი - 250 გრ
  • ნაღები - 400 მლ (20-22%)
  • ვანილი - 10 გრ
  • ნიგოზი - 50 გრ
  • ჟელ ატინი - 15 გრ

მომზადება

გამდნარ კარაქში დავამატოთ შაქარი და 5 კვერცხის გული.
ავთქვიფოთ კვერცხის გული
კარგად ავთქვიფოთ.
დავამატოთ წიწიბურას ფქვილი და მოვზილოთ ცომი.
წიწიბურას ცომი
ცომი უნდა იყოს სქელი და რბილი.
ცალკე ავთქვიფოთ ცილა და ნელ- ნელა დავამატოთ შაქარი.(50-70 გრ) უნდა გამოვიდეს მაგარი ქაფი.
ათქვეფილი ცილა
ათქვეფილი ცილა დავამატოთ ცომში და ფრთხილად ავურიოთ.
წიწიბურას ცომი
მომზადებული ცომი გავანაწილოთ ფორმაში, რომელშიც ჩადებულია საკონდიტრო ქაღალდი.
ფორმაში ჩადებული ცომი
გამოვაცხოთ 190 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში.
სანამ ცომი ცხვება, გავაკეთოთ შიგთავსი. ამისათვის ჟელატინი ჩავალბოთ წყალში. ხაჭო ავურიოთ ნაღებთან ერთად. დავამატოთ ჟელატინი, შაქარი, ვანილი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ.
არეული ქვილი
შიგთავსი უნდა გავაცხელოთ , რომ ჟელატინი გადნეს და მერე დავდგათ გრილ ადგილას 30-40 წუთით.
ცომი გავჭრათ 2 ნაწილად, რომ გამოვიდეს 2 ერთნაირი კორჟი.
წიწიბურას ნამცხვარი
თითოეულ კორჟს დავადოთ ხაჭოს კრემი
წიწიბურას ნამცხვარი
გავაციოთ რომ ჟელატინი გამაგრდეს და დავადოთ ზემოდან მეორე კორჟი.
მოვრთოთ ნიგოზით.
გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1079 : წიწიბურას ნამცხვარი ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1079 : ონონ.ეჯგვ ყგბ][დგჯნ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1079 : onon.ejgv ygb][dgjn
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1079 : wiwiburas namcxvari
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1079 : obob,ehfc yfvwхdfhb
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!