World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

ბევსტროგანოვი

ბევსტროგანოვი

შემადგენლობა

  • ძროხის ხორცი - 600 გრ
  • ხა ხვი - 2 თავი
  • შავი  წიწაკა - 1/2 ჩ/კ
  • ოხრ ახუში - 20 გრ
  • კამა - 20 გრ
  • არაჟანი - 250 გრ
  • ზეთი - 40 მლ
  • მარილი - 1/2 ჩ/კ
  • ფქვილი - 30 გრ

მომზადება

ძროხის ხორცი(რბილი ნაჭერი)გავრეცხოთ,დავჭრათ 1,5-2 სანტიმეტრის სისქის გრძელ ნაჭრებად.
დაჭრილი ძროხის ხორცი
ხახვი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და მოვშუშოთ.
მოშუშული ხახვი
როცა ხახვი მზად იქნება დავამატოთ ხორცი, მოყრილი მარილით და წიწაკით.
მოშუშული ხახვი ხორცით
შევბრაწოთ მაღალ ცეცხლზე 5-6 წუთის განმავლობაში.
შებრაწული ხორცი
როცა ხორცი შეიბრაწება, დავამატოთ ფქვილი, კარგად ავურიოთ და კიდევ 2-3 წუთი გავაჩეროთ.
ამის შემდეგ ხორცში დავამატოთ არაჟანი.
შებრაწული ხორცი არაჟნით
ვადუღოთ 2 წუთი.
კერძი მზად არის.
გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1067 : ბევსტროგანოვი ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1067 : .ტდვმჯკუგყკდნ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1067 : .tdvmjkugykdn
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1067 : bevstroganovi
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1067 : ,tdcnhjufyjdb
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!