გარგარის ნამცხვარი "ტატენი"

შემადგენლობა
- ცომი:
- კარაქი - 100 გრ
- ფქვილი - 200 გრ
- მარილი - მწიკვი
- წყ ალი - 5 ს/კ (გაყინული)
- გულსართი:
- კარაქი - 25 გრ
- შაქარი - 100 გრ
- გარგარი - 600 გრ
მომზადება
ცომისთვის კომბაინში ჩავდოთ 100 გრ კარაქი და 200 გრ ფქვილი,

დავაყაროთ 1 მწიკვი მარილი და ავთქვიფოთ საშუალო ნაფხვენებამდე.


მომზადებული ცომი ჩქარა გავაბრტყელოთ საკონდიტრო ქაღალდზე, მოყრილი ფქვილით.
შევახვიოთ რულონის სახით

და შევდგათ მაცივარში ნახევარი საათით.
ამასობაში მოვამზადოთ გულსართი. კარაქი გავადნოთ ფორმაში სადაც უნდა გამოვაცხოთ ნამცხვარი.

დავამატოთ 100 გრ შაქარი

და დაველოდოთ სანამ არ გამუქდება, ოღონდ ისე რომ არ ვურიოთ.

გაციებულ კარამელზე დავალაგოთ შუაზე გაჭრილი გარგარი.( 600 გრ)

დავაფაროთ ისინი ცომით და შევდგათ ღუმელში 200 გრადუსზე 30 წუთით.

ნამცხვარი ამოვიღოთ ფორმიდან და გადმოვატრიალოთ , როცა სიროფი შეწყვიტავს დუღილს.


გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1063 : გარგარის ნამცხვარი "ტატენი" ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1063 : უგჯუგჯნვ ყგბ][დგჯნ "მგმტყნ"
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1063 : ugjugjnv ygb][dgjn "mgmtyn"
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1063 : gargaris namcxvari "tateni"
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1063 : ufhufhbc yfvwхdfhb "nfntyb"
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1063 : ugjugjnv ygb][dgjn "mgmtyn"
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1063 : gargaris namcxvari "tateni"
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1063 : ufhufhbc yfvwхdfhb "nfntyb"