World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

ღორის ხორცი ანანასში

ღორის ხორცი ანანასში

შემადგენლობა

მომზადება

გარეცხილი ხორცი
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებათ,მარილს ვაყრით და ვწვავთ მაღალ ტემპერატურზე რამოდენიმე წუთის განმავლობაში.
შემწვარი ღორის ხორცი
წყალს ვასხამთ ისე რომ დაფარული იყოს ხორცი მთლიანად და ვწვავთ 25 წუთი.
ანანასს ვჭრით 2 ნაწილად. გულს ვაცლით მთლიანად.
გაჭრილი ანანასი
ანანასის გულს ვჭრით პატარა ნაჭრებად და ვურევთ ღორის ხორცს.
შემწვარი ღორის ხორცი არეული ანანასთან
ამას ყველაფერს ვდებთ გაჭრილ ანანასში.
ღორის ხორცი ანანასში
ზემოდან ვდებთ დაჭრილ ზეთის ხილს და მწვანილს.
ღორის ხორცი ანანასში
მერე ვაყრით გახეხილ ყველს.
ღორის ხორცი ანანასში
ანანასებს ვდებთ ღუმელში 180 გრადუსზე 25 წუთით.
გამზადებულ კერძს ვყობთ 4 ნაწილად.
კერძის მირთმევა შეიძლება ბრინჯით.
გემრიელად მიირთვით!
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1039 : ღორის ხორცი ანანასში ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1039 : ქკჯნვ [კჯ]ნ გყგყგვინ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1039 : qkjnv [kj]n gygygvin
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1039 : Roris xorci ananasSi
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1039 : qjhbc хjhwb fyfyfcib
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!