World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

ღვინოში მოშუშული წიწილა

ღვინოში მოშუშული წიწილა

შემადგენლობა

  • წიწილა - 1 ც
  • თავი ხახვი - 200 გრ
  • კარაქი - 50 გრ (ნაღების)
  • წითელი ღვინო - 1,5 ჭიქა
  • ოხრ ახუში - გემოვნებით
  • ქი ნძი - გემოვნებით
  • მარილი - გემოვნებით

მომზადება

წიწილა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ,
დაჭრილი ქათამი
ჩავდოთ ქვაბში და მოვშუშოთ,
ჩაშუშული ქათამი
დავამატოთ წვრილად
დაჭრილი ხახვი,
დაჭრილი ხახვი
კარაქი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად შევწვათ. დავამატოთ 0,5 ჭიქა წითელი ღვინო,
წითელი ღვინო
ვშუშოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ 1 ჭიქა ღვინო, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და
მოვურიოთ, წამოვადუღოთ და 5 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1025 : ღვინოში მოშუშული წიწილა ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1025 : ქდნყკინ ბკიეიელნ ონონლგ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1025 : qdnykin bkieieln ononlg
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1025 : RvinoSi moSuSuli wiwila
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1025 : qdbyjib vjieiekb obobkf
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!