ქათამი არაჟნითა და ბრინჯით

შემადგენლობა
- ქათამი - 1 ცალი
- არაჟანი - 500 გრამი
- ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა
- სტაფილო - 2 ცალი
- მარილი - გემოვნებით
- პილპილი - გემოვნებით
- ნი ორი - გემოვნებით
მომზადება
დაჭრილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი, შავი პილპილი, წავუსვათ დანაყილი ან გატარებული ნიორი,
დავალაგოთ ტაფაზე, მოვასხათ 500 გრამი არაჟანი და დავდგათ გრილ ადგილზე. ერთი საათის
შემდეგ შევდგათ გაზქურაში, როცა ქათამი შეიბრაწება, გამოვიღოთ, ფრთხილად გადმოვალაგოთ
თეფშზე. ტაფის ძირზე მოვფინოთ წინასწარ მოხარშული და გაწურული ბრინჯი, ზემოდან
დავალაგოთ ქათმის ნაჭრები და ისევ შევდგათ გაზქურაში 10‐15 წუთით. შემდეგ ფრთხილად
გადმოვიტანოთ შესაფერის ლანგარზე ან გაშლილ თეფშზე ისე, რომ ბრინჯი კვლავ ძირში მოექცეს
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1016 : ქათამი არაჟნითა და ბრინჯით ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1016 : ,გფგბნ გჯგ’ყნფგ ;გ .ჯნყწნფ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1016 : ,gfgbn gjg'ynfg ;g .jnywnf
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1016 : qaTami araJniTa da brinjiT
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1016 : mfsfvb fhf;ybsf lf ,hby]bs
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1016 : ,gfgbn gjg'ynfg ;g .jnywnf
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1016 : qaTami araJniTa da brinjiT
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1016 : mfsfvb fhf;ybsf lf ,hby]bs