საცივი

შემადგენლობა
მომზადება
მოვხარშოთ დედალი ინდაური.


შემდეგ შევწვათ და დავჭრათ.

ნახარში გავაციოთ და გავატაროთ 1კგ.
თეთრი ნიგოზი.

ცალკე ჯამში მოვათავსოთ დაჭრილი ხახვი

სუნელები, აუცილებლად ყვითელი
ყვავილი, წიწაკა, დაფნა და ინდაურის ნახარშის მოხდილ ცხიმში მოვადუღოთ. შემდეგ ავიღოთ
მოდუღებული მასა და შეურიოთ.
სისქე თავად შეარჩიეთ. შემდეგ შევდგათ გაზზე და მხოლოდ
წამოვადუღოთ.

მარილი და წიწაკა შეურიოთ. ეს მასა დავასხათ დაჭრილ ინდაურს. გაცივდება და
მზად არის
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1013 : საცივი ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1013 : ვგ]ნდნ
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1013 : vg]ndn
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1013 : sacivi
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1013 : cfwbdb
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1013 : vg]ndn
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1013 : sacivi
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1013 : cfwbdb