World Cuisine and Recipes

სიმინდის ზეთის სასარგებლო თვისებები

ბიოლოგიური ნივთიერებების სიუხვით სიმინდის ზეთი შეუცვლელია. სასარგებლო ნივთიერებების შემცველობით და ორგანიზმზე დადებითი ზემოქმედების მიხედვით იგი გამორჩეულია სხვა ზეთებთან შედარებით.

რეცეპტები

World Cuisine Recipes

Gurman.ge - Site for all gourmets and good food lovers. Discover ethnic recipes with our site. You can see reicpes of Georgian dishies at Georgian Cuisine in english language.
ძებნა
კატეგორიები

გამდნარი შოკოლადის ნამცხვარი- Fondant au chocolat

გამდნარი შოკოლადის ნამცხვარი- Fondant au chocolat

შემადგენლობა

  • შოკ ოლადი - 80 გრ
  • კარაქი - 50 გრ
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • შაქარი - 40 გრ
  • ფქვილი - 30 გრ

მომზადება

ფრანგულად Fondant ნიშნავს- გამდნარს.ამ ნამცხვრის 3 სახეობა არსებობს: თხევადი შიგთავსით, რომლებსაც მიირთმევენ თბილს, რბილი შიგთავსით და ასევე გამოუმცხვარი, რომელსაც უბრალოდ მაცივარში აციებენ. ამ სახეობებს აერთიანებს ერთი რამ: შოკოლადის და კარაქის დიდი რაოდენობა. უმარტივესი გასაკეტებელია, ყველა კომპონენტს აურევტ ერთმანეთში და გამოაცხობთ ღუმელში. ფქვილის მაგივრად შეიძლება ნუშის გამოყენება.
ინგრედიენტები გათვლილია 2 ადამიანზე.
გადავიდეთ მომზადებაზე.
გავადნოთ შოკოლადი და კარაქი.
დამტვრეული შოკოლადი და კარაქი
2 კვერცხი ავთქვიფოთ 40 გრამ შაქარში,
ათქვეფილი კვერცხი
დავამატოთ გამდნარი შოკოლადი.
ათქვეფილი შოკოლადი
ჩავაყაროთ 30 გრამი ფქვილი და კარგად ავურიოთ.
ავურიოთ ფქვილი
ჩავასხათ კარაქით წასმულ ან ფქვილით მოყრილ ფორმაში.
ჩავასხათ შოკოლადი
გამოვაცხოთ 210 გრადუსზე 10 წუთი. ამ ნამცხვრის მირთმევა შეიძლება ნაყინთან ერთად.
გამდნარი შოკოლადის ნამცხვარი- Fondant au chocolat
თუ გამოვაცხობთ 15 ცუთი მაშინ შიგთავსი გამაგრდება და ამ ნამცხვრის მირთმევა შეიძლება ცივიც.
გამდნარი შოკოლადის ნამცხვარი- Fondant au chocolat
თუ ამორჩეულია ქართული საბეჭდი მანქანის განლაგება მაშინ შესაძლოა რეცეპტი № 1011 : გამდნარი შოკოლადის ნამცხვარი- Fondant au chocolat ნაცვლად აკრეფილ იქნას ჯტ]ტჰმნ 1011 : უგბ;ყგჯნ იკრკლგ;ნვ ყგბ][დგჯნ- Fondant au chocolat
იგივე განლაგება, მაგრამ რეალურად ლათინური განლაგების ჩართვის შემთხვევაში ვღებულობთ jt]thmn 1011 : ugb;ygjn ikrklg;nv ygb][dgjn- Fondant au chocolat
თუ რეალურად არჩეულია ლათინური განლაგება და ამ დროს აკრეფა ხდება ქართული განლაგების მიხედვით შედეგი ასეთი სახისაა recepti 1011 : gamdnari Sokoladis namcxvari- Fondant au chocolat
ხოლო თუ არჩეულია რუსული განლაგება მაშინ აბსოლუტურად განსხვავებული სურათი მიიღება htwtgnb 1011 : ufvlyfhb ijrjkflbc yfvwхdfhb- Fondant au chocolat
Reicpes of Georgian dishies
Кулинарные Рецепты
საიტზე შესაძლოა გამოყენებული იქნას მასალები ინტერნეტრესურსებიდან. ასეთ მასალებზე საავტორო უფლებები რჩებათ იმ რესურსებს საიდანაც არის აღებული ინფორმაცია.
Website Security Test
Google Analytics Statistics

easy SEO

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!